Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 13
      Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія-2014" є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.
        Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія" проводиться з 2002 року. Участь можуть брати усі охочі учні 6, 7, 8 класів. Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення соціального значення бібліотек.
        Під час Конкурсу учасники читають книжки і нотують прочитане у спеціальних щоденниках. Переможцями стають діти, які зможуть цікаво і ґрунтовно переказати і проаналізувати зміст прочитаних книг.

"Книгоманія-2014" - це:
- Чудова нагода долучитись до наймасштабнішого конкурсу дитячого читання в Україні.
- Можливість проявити себе у громадській діяльності.
- Нові цікаві і корисні знайомства з журналістами, видавцями, бібліотекарями, педагогами, письменниками України.
- Можливість виграти подорож до Львова на Міжнародний дитячий фестиваль у травні і відвідати безліч цікавих подій.

Конкурс проводиться в три етапи:
1-й етап (28 січня - 28 лютого) проводиться в дитячих і/або в сільських бібліотеках.
2-й етап (1 березня - 23 березня) міський/районний.
3-й етап (24-30 березня) обласний.
       Переможці 1 і 2 етапів здобувають звання відповідно "Найкращий читач бібліотеки" і "Найкращий читач району/міста". Переможці 3 етапу отримують звання "Найкращий читач України" і головний приз - поїздку до Львова на Фестиваль дитячого читання "Книгоманія", котрий є складовою Міжнародного дитячого фестивалю. Під час фестивалю Книгоманія переможці конкурсу мають насичену програму зустрічей з письменниками, конкурсів, квестів та інших розваг.
       Організатори Конкурсу: Громадська організація "Форум видавців" (ініціатор), Національна бібліотека України для дітей, Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.
       Сприяння: Українська асоціація видавців періодичної преси. 

Джерело:
Переглядів: 463 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

     Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека пропонує усім, хто має читацький квиток бібліотеки на 2014 рік скористатися послугою електронної доставки документів та замовити за допомогою онлайн-форми на свою електронну поштову скриньку статті з державного бюлетеня "Вісник державних закупівель". Статті надходитимуть у форматі сканованої копії, що у роздрукованому вигляді буде рівноцінною ксерокопії документа.
       Здійснити замовлення можна за посиланням - http://libr.rv.ua/ua/order/ .
        Детальніше про послугу за посиланням - http://new.libr.rv.ua/ua/read/112-pravila-koristuvannya-elektronnoyu-dostavkoyu-dokumentiv/ 
        Якщо Ви не маєте дійсного читацького квитка, зверніться до працівника Вашої районної бібліотеки і він здійснить замовлення, використовуючи власний.
Переглядів: 368 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!
       Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні на визначення Кращої книги Рівненщини - 2013.
       Анкетування проходить в рамках обласного щорічного конкурсу "Краща книга Рівненщини", що реалізується в рамках обласної Програми підтримки національного книговидання, популяризації української книги та сприяння книгоросповсюдженню в Рівненській області на 2009-2013 роки.
       Участь в конкурсі беруть книги, які вийшли друком впродовж 5-ти останніх років.
Номінації конкурсу:
1. Прозове видання
2. Поетична збірка
3. Історико-краєзнавче видання
4. Довідкове видання
5. Документальне видання чи мемуари
       Анкети можна отримати на абонементі, читальному залі нашої бібліотеки та у всіх бібліотеках району.
ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВА САМЕ ВАША ДУМКА.
Переглядів: 380 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

     З 3 січня по 5 березня 2014 року триватиме реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО). Яндекс запустив сервіс для школярів України (http://zno.yandex.ua) за допомогою якого старшокласники можуть перевірити свої знання та потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО). Онлайн-тести на Яндексі можна проходити в будь-який зручний час в бібліотеці. Завдання взято з офіційних варіантів ЗНО, підготованих Українським центром оцінювання якості освіти у 2010-2013 роках. На сервісі представлено всі предмети, з яких проводиться тестування. 
ЧЕКАЄМО НА ВАС!
Переглядів: 391 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)