Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

     Традиційно, в кінці березня -  на  початку квітня в бібліотеці відбувся тиждень дитячого читання, який підготувала   Кухновець Г. Ю.

     Мета тижня – підтримка читання  та широке використання літератури  у вихованні підростаючого покоління.

     Упродовж тижня  з 30 березня по 3 квітня в публічно-шкільній бібліотеці с. Остки бібліотекарем проводились виставки-презентації, інформаційні години, вікторини,  знайомилися з новинками літератури, газетними та журнальними статтями, дискутували на тему «Чи потрібно ходити в бібліотеку по книги і читати, коли є Інтернет?».

План заходів  Тижня дитячого читання:

1. Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання:. Інформаційна година «Бібліотека – центр інформації» - 30.03.2015

2. Виставка – презентація молодіжної періодики «Крута тусовка» Виставка ілюстрацій до улюблених книг. - 31.03.2015

3. Літературна вікторина  «Золото добувається із землі, а знання — із книг». - 1.04.2015

4. Літературний калейдоскоп «Подорожуючи сторінками української книги» (сучасна молодіжна книга)  - 2.04.2015

5. Книжковий  бібліоподіум  «Книга мудрий добрий друг, книга знає все навкруг» (вікторина). Закриття тижня дитячого читання. - 3.04.2015

Ганна Кухновець

Переглядів: 536 | Додав: WWWWW_W | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)

     29 січня в ПШБ с. Остки до Дня вшанування героїв Крут був проведений історичний відео урок «Україна: забута історія – Крути – Молода кров».
      Користувачі були ознайомлені з історією Крут, та переглянули фільм «Україна: забута історія – Крути – Молода кров».




    

Переглядів: 482 | Додав: WWWWW_W | Дата: 09.02.2015 | Коментарі (0)

     22 січня в ПШБ с. Остки була проведена інформаційна година до дня Соборності України. В ході свята користувачі були ознайомлені з цікавими фактами про Україну, переглянули фільм «Злука», були ознайомлені зі статтею 20 Конституції України.    Підсумком години стала вікторина по темі.
Анна Кухновець
Переглядів: 496 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.01.2015 | Коментарі (0)

Шановні друзі!
Прийміть сердечні вітання 
з Новим 2015 роком!
Рік кози не йде,а скаче,
На хвості несе удачу,
Цілий віз везе достатку,
В Україну, в кожну хатку!
Весело дзвенить дзвінками,
Радість, щоб була між нами.
В мирі, злагоді, надії,
Всі здійснились Ваші мрії!
Переглядів: 466 | Додав: WWWWW_W | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

15 грудня (понеділок)
 Останній день подання звітності:
- звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (форма № ЗВР-1) за листопад 2014 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку; довідки про використані розрахункові книжки.
Останній день сплати:
- збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) на січень 2015 року.
 
16 грудня (вівторок)
Останній день подання звітності:
- заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з I кварталу 2015 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік.

19 грудня (п'ятниця)
Останній день подання звітності:
Переглядів: 596 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!
 
     Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні на визначення Кращої книги Рівненщини.
      Анкетування проходить в рамках обласного щорічного конкурсу «Краща книга Рівненщини», що реалізується в рамках обласної Програми розвитку культури Рівненської області на період до 2017 року.
 
Номінації конкурсу:
1. Прозове видання
2. Поетична збірка
3. Історико-краєзнавче видання
4. Довідкове видання
5. Документальне видання чи мемуари
6. Літературний дебют (книги видані за останні 5 років)
 
      Анкети можна отримати звернувшись до бібліотекаря.
Переглядів: 446 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.11.2014 | Коментарі (0)

     23 жовтня в публічно-шкільній бібліотеці с. Остки була проведена година пам’яті «Спогади пропалені порохом»,  присвячена Дню партизанської слави та партизанського руху в Україні. Із вступним словом виступила зав. бібліотекою, учні декламували вірші, далі переглянули фрагменти хронічко-документальних стрічок.
Анна Кухновець.
Переглядів: 411 | Додав: WWWWW_W | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)

     Запрошуємо вимушено переміщених осіб з АР Крим, Донецької та Луганської областей скористатись послугами  Публічно-шкільної бібліотеки с. Остки.
 Для Вас:
- Нові книги та періодичні видання для дорослих і дітей.
- Організація дозвілля;
- "Книгоношення" (книги додому);
- Допомога у пошуку інформації;
 
Переглядів: 441 | Додав: WWWWW_W | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)

Податковий календар на жовтень 2014 року
 
15 жовтня (середа)
     Останній день сплати:
- збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за листопад 2014 року.
     Останній день подання звітності:
- звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (форма № ЗВР-1) за вересень 2014 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку; довідки про використані розрахункові книжки.
 
20 жовтня (понеділок)
     Останній день сплати:
- авансового внеску з єдиного податку за жовтень 2014 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп;
- єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування роботодавцями за вересень 2014 року;
Переглядів: 466 | Додав: WWWWW_W | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

      Міністерство освіти і науки України рекомендує у навчальних закладах спланувати цикл уроків мужності, які стануть фундаментом формування у дітей та молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави. Про це йдеться в листі МОН від 13.08.2014 року № 1/9-412 "Про проведення Уроків мужності".
     Темами цих уроків мають бути мужність українських військових та добровольців, їх вірність Присязі українському народові, готовність віддати життя за мир і спокій в Україні, а також героїзм простих українців, які з перших днів антитерористичної операції допомагають забезпечувати війська захисним спорядженням, ліками, продовольством та, не зважаючи на ризик, вивозять із захоплених міст і сіл мирних громадян. Варто згадати і про українців, які приймають у себе родини, що вимушені покинути свої рідні домівки.
     Форми проведення уроків мужності можуть бути різноманітними, на вибір навчального закладу: зустрічі з учасниками бойових дій, волонтерами, відвідання військовослужбовців, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань у рамках проведення заходів антитерористичної операції та проходять реабілітацію, виступи дитячих творчих колективів, написання листів солдатам у рамках Всеукраїнської акції «Лист пораненому», що триває.
Окрім того, Міносвіти радить розміщувати анонси про проведення уроків мужності на офіційних сайтах органів управління освітою, навчальних закладів. 

Рекомендуємо Вам сайти:
· Долучайтеся до акції «Лист пораненому» ( http://www.mon.gov.ua/ua/news/35664-doluchaytesya-do-aktsiyi-list-poranenomu). Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України розпочинає Всеукраїнську акцію «Лист пораненому». Допомога суспільства, дитячі малюнки, листи на підтримку поранених військовослужбовців сприятимуть скорішому відновленню їх моральних, психологічних та духовних сил. http://www.mon.gov.ua/ua/news/35664-doluchaytesya-do-aktsiyi-list-poranenomu.
· Лист Міністерства №1/9-412 від 13.08.2014 "Про проведення Уроків мужності" "Про проведення Уроків мужності" http://www.mon.gov.ua/ua/about-ministry/normative/2722-
· Адреси військових госпіталів України http://www.rvosvita.org.ua/news/2801-doluchajtes-do-vseukrayinskoyi-akciyi-list.html
· Перелік тем до Першого уроку в 2014/2015 навчальному році http://myronivka-school3.edukit.kiev.ua/gotuyemosj_do_201415_navchaljnogo_roku/pershij_urok_u_20142015_navchaljnomu_roci_ukraina-yedina_kraina/
· Україна – єдина країна. Розробки уроків і позакласних навчальних закладах. ht ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: WWWWW_W | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »